Lifestyle, Monthly Favourites

Monthly Favourites: Quotes

En we zijn alweer een maand verder. Ik zou elke maand een aantal van mijn favorieten plaatsen en dit keer koos ik voor een aantal mooie quotes. Quotes zijn teksten die inspirerend kunnen zijn of ideeën waar jij achter staat, zinnen die je mooi vindt, een stuk tekst uit een liedje of een zin die een (bekend) persoon heeft gezegd. Ik zoek best vaak op Pinterest naar mooie quotes. Onder mijn foto’s op Instagram zie je vaak ook een leuke (bij de foto passende) quote en de achtergrond op mijn telefoon geeft mij vaak ook een beetje extra wijsheid mee voor de dag. Op dit moment krijg ik elke morgen deze quote te zien.

Dit vond ik zelf mooi omdat dit eigenlijk zegt dat je zelf het leven mooi moet maken. Het zegt dat je moet laten zien dat je er bent. Het zegt dat je plezier moet hebben en leuke dingen moet doen. Ik zie er zelf ook vooral in dat je klaar moet staan voor anderen dus dat probeer ik ook altijd.

Het maakt niet uit hoe jij eruitziet! Wanneer jij vrolijk bent en lacht zullen anderen zien dat je een mooi mens bent en misschien gaan ze zelf dan ook wat meer lachen. Lachen is aanstekelijk toch?

Deze vind ik vooral mooi omdat het laat zien dat je soms over je angsten heen moet stappen. Nou zeg ik niet meteen dat je met een spinnenangst zelf een spin moet gaan vangen, nee hoor vraag dat maar lekker, net als ik, aan de kerels. Maar wanneer het je bijvoorbeeld tegenzit om naar een sportschool te gaan omdat er heel veel mensen zullen zijn. Doe het gewoon. Je gaat hier voor jezelf heen en uiteindelijk voel je je heel goed als je geweest bent (en zeker als je het eindelijk ook in de kilo’s gaat zien YES YES YES).

Wanneer je iets wil moet je er ook voor gaan. Niet altijd alles zal zomaar naar je toekomen en soms moet je er even iets harder voor werken. Ik zal er niet om liegen, ik haal vaak hoge cijfers op school, maar ook ik werk daar hard voor. Ik doe mijn best, studeer voor toetsen en lever iets alleen in als ik er echt tevreden mee ben. Als je dan aan het einde van het jaar een 8,6 gemiddeld staat dan mag je ook met recht trots daarop zijn en uiteindelijk zal je harde werk dan bijvoorbeeld in mijn geval (hopelijk) met een mooi diploma beloond worden.

Hier ben ik helaas vaak genoeg achter gekomen. Wanneer je weer naar een nieuwe school/klas gaat raak je vaak wat vriendinnen kwijt. Toch heb ik de laatste tijd ook de andere kant leren kennen. Vriendinnen die wel blijven en er echt voor je zijn. Misschien zijn die inderdaad vaak maar op 1 hand te tellen maar ik heb liever 1/2/3 echte vriendinnen dan heel veel vriendinnen die achteraf het tegendeel bewijzen.

Dit zijn op dit moment mijn favoriete quotes. Ik sla er op Pinterest trouwens ook weleens wat op, daar kun je mij ook volgen. Als je op je telefoon kijkt staat de link hier naartoe onderaan de pagina, op een computer staat de link aan de rechterkant (het rode vierkantje met de p erin). Als jullie tips/ideeën hebben voor een blog, een onderwerp waar je graag iets over wil lezen of een nieuw idee voor de “Monthly Favourites” van volgende maand, laat dit dan vooral in de reacties achter.

XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *