Monthly Favourites

Monthly Favourites: Films

Hee allemaal!

Okee, ik zal meteen eerlijk zijn. Elke maand een Monthly Favourites plaatsen is een beetje mislukt. De laatste was in augustus, OEPS! Tijd voor een nieuwe dus. Deze maand zal ik een lijst maken van de films die ik het leukst vind om te kijken. Sommige heb ik zelfs al 9 (!) keer gezien.

 1. The Best of Me
 2. Safe Haven
 3. The Notebook
 4. Endless Love
 5. The Longest Ride
 6. Dear John
 7. The Choice
 8. Step Up (alle films)
 9. The Hunger Games 
 10. Divergent (de hele serie)
 11. The Maze Runner (alle films tot nu toe en ik ben ook erg benieuwd naar de nieuwste film die vanaf volgende week in de bioscoop draait.)

Ja, ook aan mijn filmkeuzes kun je zien dat ik een echt meisje-meisje ben. In de lijst staan 6 verfilmingen van de boeken van Nicholas Sparks, de eerste 7 zijn typische romantische verhalen en eigenlijk hebben alle films wel een romantisch verhaal erin. (Behalve misschien The Maze Runner, maar die staat ook alleen in de lijst omdat Dylan O’Brien erin speelt) (Okee, nee grapje. De films zelf zijn ook goed.) (Maar hij maakt ze wel beter.) Misschien kijk ik alle films wel vanwege de knappe mannen die erin spelen, want geef toe, knap zijn ze!

Of kijk ik de films vanwege de hoop op mijn eigen romantische verhaal? Want wauw, als mijn toekomstige relatie(s) ook maar iets lijken op de relaties uit deze films wil ik meteen weten waar ik me hier voor in kan schrijven.

Of zijn de films gewoon echt goed, leuk of mooi? Daar kom je natuurlijk alleen achter als je ze gaat kijken ;). Ik vind van wel in ieder geval.

Laat je het weten als je een van de films gaat kijken?

XOXO!