Monthly Favourites, Muziek

Monthly Favourites: Muziek

Hoi allemaal,

Elke maand wil ik een blog online zetten met daarin een aantal favorieten van mij, op dat moment. Elke keer kan dit wat anders zijn, zoals boeken, films of luchtjes. Deze keer wil ik beginnen met een aantal nummers die ik veel luister.

EEN. Op nummer 1 staat op dit moment het nummer Zoete Witte Wijn van LAURA. Dit nummer kwam ik toevallig tegen toen ik een keer door de afspeellijst van mijn zusje (die ook toevallig Laura heet) heen ging. Ik ben gek op een wijntje, of 2, of 3 op zijn tijd. Vraag maar aan mijn klasgenoten, die hebben dit wel gemerkt geloof ik. Daarnaast gaat dit nummer over iemand die alles net even anders doet dan de rest, dat vind ik tof!

TWEE. Despacito van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber is een close second. Hier komt de belieber van vroeger echt weer naar boven bij mij. De Spaanse taal vind ik sowieso prachtig om te horen, dankzij dit nummer heb ik ook een app gedownload om wat Spaans te leren. Zo kun je de teksten van liedjes misschien ook iets beter begrijpen in plaats van alleen maar meemompelen, al weet ik nog niet zo zeker of je de tekst van dit nummer wel zou moeten willen begrijpen.

DRIE. “She played the fiddle in an Irish band, but she fell in love with an English man. Kissed her on the neck and then I took her by the hand, said baby I just want to dance.” Yep, Galway Girl van Ed Sheeran, maar de echte fans hadden dit vast al herkend. Wat een heerlijk nummer om naar te luisteren is dit. Je zingt heel makkelijk mee, de tekst is leuk en de melodielijn zeker ook. Ik ga echt proberen om kaartjes te krijgen voor zijn concert want zijn nummers zijn altijd goed!

VIER. Op nummer 4: Slow Hands van Naill Horan. Fan van One Direction ben ik nooit geweest maar nu ze allemaal bezig zijn met hun solocarrières vind ik ze steeds leuker. Naill heeft echt iets in zijn stem wat dit nummer heerlijk maakt om naar te luisteren.

VIJF. Het laatste nummer is ook van een ex One Direction lid. Dit keer Liam Payne met zijn nummer Strip That Down. Wat een sexy nummer, yup dat las je goed. Het nummer gaat eigenlijk alleen maar over seks maar het is wel lekker om naar te luisteren en op te dansen!

Dit zijn de nummers waar ik op dit moment veel naar luister. Wat luisteren jullie graag?

XOXO