Persoonlijk

12 Things about me!

Hee!

De eerste blog die ik plaatste was de 20 Questions about me tag. Dit vond ik erg leuk om in te vullen dus heb ik vandaag een blog die daar een beetje op lijkt, alleen met andere vragen. Veel leesplezier!

Wat is de betekenis van je naam?
Vroeger hadden wij altijd een bordje in de wc hangen met de betekenis van mijn naam. Vandaal stond daarop. Niet zo leuk natuurlijk want dat was iets “slechts”. Later vond ik een andere betekenis: eerlijk en gezegend. Dit klinkt toch iets beter.

Waar ga je het liefst naartoe op vakantie?
Ik heb geen plek waar ik het liefst naartoe ga. Het liefst ga ik elk jaar naar een ander land zodat ik zoveel mogelijk van de wereld kan zien. Ik heb wel een aantal plekken die ik sowieso nog wil zien, zoals New York, Bali, China, Australië en eilanden zoals Hawaii, Bora Bora of de Malediven.

Wat zou voor jou een leuke eerste date zijn?
Ik zou het echt leuk vinden om iets semi-actiefs te doen zoals bowlen, minigolven of naar de dierentuin gaan. Maar iets echt actiefs zoals schaatsen of een klimwand lijkt mij ook leuk.

Op wie van je ouders lijk je het meest?
Qua innerlijk heb ik veel trekjes van mijn vader maar ook een heleboel trekjes van mijn moeder, een beetje een mix van beiden dus. Qua uiterlijk ben ik meer mijn moeder met een aantal trekjes van mijn vader.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Ik vind het heerlijk om gewoon lekker op een bed een serie/film te kijken. Op Netflix heb ik een groot deel al gezien (dus als iemand tips heeft, kom maar door). Op dit moment kijk ik Modern Family en er zijn net weer nieuwe afleveringen uit van Riverdale en Once Upon A Time. Verder vind ik het ook leuk om lekker te zingen en daar af en toe een beetje gitaar bij te spelen.

Wat is de laatste film die je hebt gezien?
De laatste films is denk ik Step Up All In. Vroeger vond ik deze films geweldig dus een tijdje terug heb ik een marathon gehad van alle Step Up films achter elkaar.

Het laatste boek dat je hebt gelezen?
Alles wat je lief is van Nicola Yoon, het Nederlandse boek van de film Everything, Everything die nu in de bioscoop draait. De film wil ik ook graag nog zien. Binnenkort ga ik beginnen aan het boek Het Grote Misschien van John Green.

Wat is je favoriete kledingstuk?
Een zwarte skinny jeans. Ten eerste zit het heerlijk, staat het leuk, slankt het af en het kan overal bij. Sinds een paar weken heb ik zo’n tuinbroek (ook zwart). Die is denk ik op dit moment favoriet met daaronder mijn zwart/wit gestreepte shirtje.

Heb je littekens?
Ja, sowieso 4. 1 in mijn linkerwenkbrauw van toen ik uit de schommel was gevallen, 1 op mijn pink van het vallen van de fiets, 1 op mijn voet van een operatie en 1 onder mijn kin. Deze heeft een iets leuker verhaal. Toen ik in groep 2 zat werd er van school naar huis gebeld of mijn moeder wilde komen om met mij naar de dokter te gaan. Ik was namelijk gevallen en had daarbij een potlood in mijn kin gekregen. Yep, letterlijk een potlood, rechtop in mijn kin.

Wat was je eerste concert?
K3 in Wonderland, woehoe! Wie was er net als ik groot fan van K3 (en dan wel de versie met Karen, Kristel en Kathleen)? Ik ga er niet om liegen want ik geloof dat elk meisje toen alle liedjes mee kon zingen (ik stiekem nu nog steeds, sst). Mijn eerste “echte” concert was van Kensington tijdens Sail Amsterdam. Dit was heel gaaf om mee te maken. Volgend jaar ga ik weer naar 2 concerten. Samen met vriendinnen ga ik naar Niall Horan en met mijn nicht ga ik naar Ed Sheeran. Ik heb er nu al zin in!

Wie was jouw eerste celebrity crush?
Zac Efron in High School Musical en al vrij snel daar achteraan Justin Bieber. Nu zou ik denk ik gaan voor Patrick J Adams, Cole Sprouse, KJ Apa of Theo James.

Welk vak vond/vind je het leukst?
Op de middelbare school deed ik altijd een beetje alsof ik niks leuk vond, maar stiekem vond ik geschiedenis en aardrijkskunde best leuk. Engels en Nederlands heb ik ook altijd wel leuk gevonden en de kunstvakken zeker ook. Nu doe ik een opleiding voor de kinderopvang met vakken als voorlezen, activiteiten en observeren. Deze zouden allemaal wel leuk kunnen zijn (behalve het voorlezen van een kinderboek met allemaal stemmetjes voor je eigen klas).

XOXO

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *