Persoonlijk

20 Questions about me!

Hoi allemaal,

Mijn eerste blog wil ik graag beginnen met de 20 questions tag. Ik ben niet getagged maar dit leek mij een leuke manier om jullie een beetje kennis te laten maken met mij. Veel leesplezier!

Wie ben ik?
Mijn naam is Wendy, ik ben 21 jaar en ik woon in een klein boerendorpje in Overijssel.

Wat voor opleiding doe ik?
Ik volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik wil heel graag met kinderen aan de slag.

Wat drink ik het liefst?
Ik ben een echte theeleut en dan het liefst thee met een fruitsmaakje, behalve kersen, dat vind ik echt niet lekker.

Welk liedje luister ik vaak?
Op dit moment ben ik gek op het liedje Despacito, de remix met Justin Bieber. Stiekem probeer ik ook altijd de super snelle Spaanse stukjes mee te zingen, dit zal voor anderen vast als gemompel klinken. Funfact, ik was vroeger echt een belieber.

Wat is je lievelingseten?
Pizza! No doubt in my mind. Voor donuts kun je mij echt wakker maken maar dit zie ik niet echt als eten.

Wat is het laatste dat je hebt gekocht?
Hier moest ik even over nadenken. Morgen ga ik shoppen dus dan zal ik weer nieuwe dingen halen. Het laatste wat ik gekocht heb is denk ik een wit off-shoulder shirtje. Ik was echt nooit van de off-shoulder, dit stond mij gewoon niet maar deze is echt perfect. Hij is off-shoulder maar heeft wel een bandje nog over de schouder en heeft een V-hals. Ik ben verliefd.

Het beste boek dat je gelezen hebt?
The fault In Our Stars van John Green heeft heel lang op 1 gestaan, toch moet ik daar nu verandering in brengen. Ik heb net het boek Safe Haven van Nicholas Sparks gelezen. De film was al mijn lievelingsfilm maar het boek vind ik nog 10x beter. De Divergent serie vond ik ook erg leuk om te lezen, daar wilde ik de boeken echt niet meer wegleggen. Als laatste Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Deze kwam zo vaak voorbij en toen ik hem eindelijk kon lenen bij de bibliotheek heb ik hem binnen 4 uur uitgelezen.

Wat is je lievelingskleur?
Wit en zwart worden niet als kleuren gezien, anders was ik voor wit gegaan. Nu ga ik dan maar als echt meisje voor roze, maar dan wel heel lichtroze.

Heb je huisdieren?
Ja! Eindelijk hebben mijn zusje en ik mijn moeder en stiefvader zover gekregen om een hondje te nemen. Sinds december loopt Yara, onze kleine zwart-witte Shih Tzu, rond in ons huis. Ze is een echt boefje. Ik had ook 2 vissen, Nemo en Dory, alleen Nemo is toevallig vorige week overleden aan een sterfgeval. Dory zwemt nog wel vrolijk rond in haar kom. Bij mijn vader hebben we ook een hondje, Pip. Zij wordt in september 3 jaar.

Wat is je lievelingsparfum?
De Strawberries & Champagne bodymist van Victoria Secret en de Blue-Up Be Delicate, deze ruikt naar appeltjes, zo lekker!

Wat was je leukste vakantie?
Afgelopen zomer ben ik voor het eerst met het vliegtuig op vakantie geweest (en ook voor het eerst echt op vakantie zonder mijn ouders) naar Mallorca. Het eiland was prachtig en we hebben echt super toffe dingen gedaan. Ook ging ik deze zomer met Laura nog een dagje naar Disneyland. Hier waren we als kind geweest en het was heel grappig om alles weer terug te zien. Het jaar daarvoor ben ik met Kerst naar Londen geweest, dat was ook super mooi met alle lichtjes.

Hoeveel broertjes of zusjes heb je?
Ik heb een zusje, Laura, die waar ik ook mee naar Disneyland ging. Zij is 17 jaar en is naast dat zij mijn zusje is ook een van mijn beste vriendinnetjes. Mijn vader heeft een nieuwe vrouw, zij had al 2 zoons, Ralph en Ervin. Ik noem hen mijn bonusbroers. Ralph is 24, hij woont samen met zijn vriendin. Ervin is 21 en wil altijd graag duidelijk maken dat hij net een half jaar ouder is dan ik.

Wat is je favoriete winkel?
PRIMARK! Broeken, jassen, jurkjes en tassen. Kom maar op met die shoppingworkout!

Welke blog vind je leuk?
Ik vind de blog Teske.nl erg leuk, ik kijk vaak op Girlscene en verder volg ik vooral verschillende YouTube-kanalen. Mijn favorieten daar zijn Aspyn Ovard, LaurDIY en Jill Cimorelli.

Wat is je lievelingsfilm?
Endless Love is sinds een tijd echt mijn lievelingsfilm. Vanaf het moment dat hij op Netflix stond heb ik hem echt 6 keer gekeken, hij is nu helaas van Netflix afgehaald. Safe Haven, The notebook en The Best of Me vind ik ook geweldig. Oh en Letters to Juliet!

En je favoriete TV-show?
De beste serie vind ik toch echt Gossip Girl. Ik was helemaal verliefd op Dan en Nate. Pretty Little Liars vind ik ook super, deze serie volg ik al 6 jaar maar volgende week is toch echt de laatste aflevering. Hier ben ik nog helemaal niet aan toe. Verder vond ik Teen Wolf, The Vampire Diaries en Dexter ook heel tof.

Ben je getrouwd?
Nee hoor, nog niet. Ik vind mezelf nog veel te jong om te trouwen, eerst mijn studie maar eens afronden. Nou moet ik jullie wel vertellen dat ik het stiekem allemaal al gepland heb op Pinterest, maar dat is denk ik geen geheim voor de mensen die mij kennen.

Welke telefoon heb je?
iPhone 6s Rose Gold en ik ben verliefd! De kleur is zo mooi en hij werkt echt super fijn. Sinds een aantal jaren heb ik alles van Apple en ik wil niet anders meer.

Kun je koken?
Uh.. Pannekoeken waarvan de eerste altijd mislukt? Mijn moeder heeft wel iets leuks bedacht waarbij mijn zusje en ik elke week iets moeten koken maar veel bak ik er nog niet van.

Als je overal naartoe kon gaan, waar zou je dan heen gaan?
De hele wereld rond, touren, vliegen, foto’s maken. Maar als ik dan 1 plek uit moest kiezen zou ik toch gaan voor New York, dit lijkt mij een geweldige stad om te zien en mee te maken.

Dit ben ik dus. Ik vond het erg leuk om in te vullen. Er zaten echt wel vragen bij waar ik even over na moest denken, anderen kon ik zo invullen. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als ik.
Tot de volgende keer!

XOXO

2 thoughts on “20 Questions about me!

  1. Hihi
    Wat leuk een blog! Ik heb hem geliked. En wat hebben we veel gemeen qua films, boeken en series. Super leuk!

    Xoxo

Comments are closed.