Persoonlijk

EENENTWINTIG

Op 5 juli 1996 werd er in Lelystad een klein meisje geboren. Haar papa en mama waren heel blij met haar. Dit meisje werd ouder, ging naar school, naar nog een school, naar nog een school, naar nog een school, naar nog een school en zit nu nog steeds op school. Dit meisje verhuisde 4 keer, in Dronten, van Dronten naar Kampen, van Kampen naar IJsselmuiden en van Dronten naar Rozenburg. Dit meisje kreeg een heel lief klein zusje, maar eigenlijk wilde ze dit zusje helemaal niet. Stug bleef ze onderaan de trap zitten en ze riep naar boven: “IK WIL EEN BROERTJE.” Uiteindelijk was ze gelukkig toch wel blij met haar zusje, en nu haar kleine zusje niet meer zo klein is zijn ze zelf hele goede vriendinnetjes.

Dit meisje ben ik, en zo klein ben ik zelf ook al niet meer. Vandaag ben ik namelijk eenentwintig geworden. 21! Wat een leeftijd, officieel volwassen. Vind je me al oud? Ik soms wel hoor.

In die 21 jaar dat ik hier op deze aardbol rondloop heb ik al veel dingen gedaan en meegemaakt. Afgelopen jaar heb ik voor het eerst gevlogen, ben ik gaan skiën en, ja hoor, ben ik eindelijk gestart met deze blog.

Maar ik heb nog zoveel meer dingen op mijn bucketlist. Grote dingen zoals trouwen, naar New York gaan en rijden op een olifant, maar ook kleinere dingen zoals een yogales volgen, een hele dag Disney-films kijken en eindelijk mijn rijbewijs halen.

Mijn doel voor dit jaar is dat ik minstens 3 dingen van mijn bucketlist af kan strepen. Of dit kleine of grote dingen zijn maakt niet uit. Ik wil meer dingen doen, leuke dingen, en misschien wat minder lang nadenken of ik het nou wel of niet zou doen. Dus wie weet stap ik dit jaar nog in het vliegtuig naar wie weet waar of zien jullie straks ineens foto’s voorbij komen van mij op een surfplank. Ik ben benieuwd, jullie ook?

Ik ga in ieder geval met veel plezier mijn nieuwe levensjaar tegemoet. En nu? Nu ga ik eerst een lekker taartje eten!

XOXO