Persoonlijk, Producten

What I got for my birthday!

Hoi allemaal,

Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen ben ik vorige week 21 geworden. Wauw, wat een cadeau opzich. Een nieuw levensjaar en een nieuwe levensfase waarin ik allemaal belangrijke keuzes mag gaan maken. Toen ik mijn verjaardag afgelopen weekend vierde heb ik nog een aantal super gave cadeaus gekregen. Het leek mij leuk om dit met jullie te delen. Ik benoem niet alle cadeaus die ik heb gekregen (dit zijn er namelijk best veel ;)) maar dat betekend niet dat ik die cadeaus minder leuk vond. Hierbij wil ik meteen even iedereen bedanken voor de leuke cadeaus, kaartjes, felicitaties en voor het langskomen op mijn verjaardag!

  1. Ik heb niet om veel dingen gevraagd, vaak weet ik zelf niet eens wat ik wil, maar toch was er een ding wat al een hele tijd op mijn verlanglijstje stond. 2 jaar geleden heb ik van mijn moeder en stiefvader een roze HEMA Instax Mini “polaroid camera” gekregen. Ik was echt verliefd en nam de camera altijd mee als ik iets leuks ging doen, dus ook toen we een dagje naar het bos gingen. Helaas, helaas heb ik daar geen foto’s kunnen maken want de camera ging kapot en dit viel niet meer binnen de garantie. Omdat ik zo gek was op de camera heb ik dit jaar aan mijn vader en stiefmoeder een nieuwe gevraagd en ik heb hem gekregen! Dit keer in het geel (vraag me niet waarom maar ik ben sinds kort echt gek op geel). Ik kreeg er meteen een aantal fotootjes bij zodat ik hem direct kon gebruiken
  2. Iedereen die mij een beetje kent, of die mijn blog “20 Questions about me!” heeft gelezen, weet dat ik gek ben op donuts. Je kunt mij hier echt voor wakker maken. Mijn tante, neefje, nichtje en beste vriendinnetje hebben hier goed over nagedacht toen ze shopten voor cadeautjes. Van mijn tante, neefje en nichtje kreeg ik een donut-pen (die ik echt super vaak ga gebruiken) en een donut-doosje die muziek maakt. Ook kreeg ik nog een heel aantal andere pennen van vriendinnen dus voor volgend jaar ben ik vast klaar. Van mijn beste vriendinnetje kreeg ik een opblaasbare donut waar ik mijn drankje in kan zetten in het zwembad. Hoe handig! Hoe leuk en hoe erg verlangen jullie nu naar een zwembad in de tuin? Ik wel in ieder geval.
  3. Yes! Een nieuw boek om te lezen. Zo tof! Mijn zusje wist niet goed wat ze voor mij moest halen en vroeg wel 20x wat ik nou wilde. Zelf vond ik dit ook lastig dus uiteindelijk heeft ze toch zelf iets moeten kiezen. Dit heeft ze zo leuk gedaan. Ik kreeg een heel pakketje met allemaal kleine dingetjes, cadeaubonnen, een ananas-waxinelichthoudertje waar je zo’n geurtje op kunt doen, kalligrafie-pennen, een notitieboekje, een maskertje en dit boek. Ik ken hem nog niet maar ben erg benieuwd.
  4. Van mijn andere beste vriendinnetje kreeg ik een pakketje dat echt gemaakt was voor mij. Ze had er zo goed over nagedacht en ik vond het zo leuk om te krijgen. Ze wist dat ik gek ben op thee, dus heeft ze allemaal verschillende smaakjes thee uitgekozen met een mok, een thee-ei en zo’n stokje met suiker. Ook zat er nog een bakvorm bij die ik supergraaf wilde hebben. En stroopwafels, ik weet niet of ze dat wist maar dit zijn echt mijn lievelingskoekjes.

  5. Als laatste ben ik gek op bakken. Af en toe bak ik een taart voor mensen en op mijn eigen verjaardag doe ik ook altijd mijn best om een lekkere taart te bakken. Op mijn verjaardag kreeg ik een pakketje met 3 verschillende bakvormen, maatlepels en lepels om te mixen. Nu kan ik eindelijk een goede stapeltaart proberen te maken. Let’s hope it works! 

Naast alle dingen die op deze foto’s staan heb ik nog zoveel meer leuke dingen gekregen. Van mijn opa en oma heb ik bijvoorbeeld een cadeaubon gekregen waarmee ik een mooi sieraad kan uitzoeken, ik heb een travel diary en een vet leuk notitieboekje gekregen, douchegel, deo, cactuskaarsjes, maskertjes, heel veel chocola (wat zo slecht maar zo lekker is), een aantal leuke dingen voor op mijn kamer en nog zoveel meer.

Ik voelde me echt jarig en dat voelt zo leuk! Dus nog een keer bedankt allemaal.

XOXO

1 thought on “What I got for my birthday!

  1. He Wendy ik ben heel blij dat je ons cadeautje super leuk vond, hoop gauw een lagen taart van je te zien.
    Succes lieverd ???

Comments are closed.