Reizen

Kwart voor zes

Hoi allemaal,

05.45 ging mijn wekker vanmorgen, veel te vroeg om te leven voor een normaal mens. Vandaag ging de wekker echter vroeg om een leuke reden, een dagje Amsterdam met de klas. Zeven uur met de bus naar school dus snel klaarmaken en hop op de fiets. Bij school aangekomen zou de bus om acht uur vertrekken, maar door te late docenten werd dit kwart over acht. Als wij te laat zouden zijn mochten we niet mee met de bus maar voor docenten maken we natuurlijk gewoon een uitzondering, maakt niet uit hoor, wij wachten wel!

Na een uur in de bus kwamen we aan in Amsterdam. We moesten een klein stukje lopen naar de Christ Church Amsterdam waar we eerst een presentatie kregen van Scharlaken Koord. Dit is een organisatie die meisjes en vrouwen helpt die in de prostitutie hebben gezeten. Na deze presentatie kregen we een rondleiding over de wallen. Deze rondleiding viel een beetje tegen. We liepen vooral veel, dat was al niks voor mij, en kregen helaas weinig te zien en horen over de prostitutie. Ik had er iets meer van verwacht dus dat vond ik jammer.

Rondleiding en presentatie gehad, dus tijd voor onszelf! Lies en ik zijn gaan shoppen en zijn erachter gekomen dat wij echt tegenpolen zijn op dat gebied. Lies ging het liefst zo snel mogelijk een winkel weer uit maar heeft wonder boven wonder toch nog 2 dingen gekocht. Ik ging het liefst elke winkel even in, ging daar rustig even kijken en ben dan ook met zeker 10 dingen naar huis gegaan.

We hadden de keuze om met de bus terug te reizen of zelf met de trein terug te gaan. Wij zijn voor de trein gegaan. Met vermoeide, extreem pijnlijke voeten, Lies’ eerste Starbucks drankje en mijn armen vol met tassen stapten wij om half 5 weer in de trein. Op naar huis na een lange, mooie en leuke dag.

XOXO

1 thought on “Kwart voor zes

  1. ahhh jammer dat de rondleiding tegen viel 🙁 Maar gelukkig verder dus wel een leuke dag gehad 😉
    Groetjes! Eline

Comments are closed.